Krui-tocht 2024 met Potluck

Wanneer

29 april 2024    
12.00 - 15.30

Waar

deVeldstraatzoersel
Veldstraat 79 B1, Zoersel, 2980

Henry gaat vanuit Nederland met een kruiwagen te voet naar Parijs om de hele wereld op de Werelderfgoedlijst te krijgen.  Op maandagmiddag 29 april ontvangen we deze bijzondere man in de samentuin.  Zorg jij mee voor een warme ontvangst voor Henry en zijn gevolg?
Rond 12.30 u arriveert het gezelschap in de Veldstraat.
We zouden hen graag een lunch aanbieden en hopen op jullie bijdrage!
We doen een ‘potluck’. Wanneer ieders een gerechtje, (pasta)slaatje, Quiche, … kan meebrengen voor 1 à 2 personen, zal er meer dan voldoende op de buffettafel staan.
Een fijne groep mensen van Monnikenheide zorgt voor de soep en het brood.

Laat het ons snel weten of je meedoet in een mailtje aan  ‘bart @ develdstraat .be’

Henry Mentink gaat vanuit Nederland met een kruiwagen te voet naar Parijs om de hele wereld op de Werelderfgoedlijst te krijgen. Hij hield vrijdagnamiddag halt aan de samentuin op de Veldstraat in Zoersel, waar hij ontvangen werd door Bart Gysels van de samentuin, schepen Marc De Cordt, klimaatambtenaar Els Beeckx en burgemeester Liesbeth Verstreken
Dromen voor de Aarde

Met de Krui-tocht vragen we aandacht voor de Aarde als werelderfgoed door dromen voor de Aarde op te roepen en naar de Unesco te brengen. Voor € 22,- kun je een grootse bijdrage leveren aan onze opdrachtgever: Moeder Aarde. Hoe? Stuur jouw Droom voor de Aarde en donatie op. Het kan tot uiterlijk 30 mei. Steun de Krui-tocht met jouw droom en € 22,- voor reiskosten en opname in het 1001-dromenboek.  Lees er hier alles over!