De Smoestuinier

Wanneer

23 maart 2017    
19.00 - 23.00

Waar

De Kapel
Handelslei 167, Zoersel, 2980

Evenement type

Pesticiden, RoundUp, glyfosaat… Het lijken niet meteen begrippen voor een comedyshow. Toch vormen pesticiden de rode draad in de nieuwe show van Low Impact Man Steven Vromman, die hij speciaal voor de nieuwe Velt-campagne 2020pesticidevrij heeft gemaakt.

Tijdens de ‘Smoestuinier’ gaat Steven samen met het publiek op zoek naar de smoezen waarom zoveel mensen nog pesticiden gebruiken. Tegelijk geeft hij er op zijn eigen manier een draai aan waarmee je niet anders kunt dan ‘groen’ lachen.

Steven Vromman werd bekend met zijn bekroonde documentairereeks Low Impact Man op Canvas. In de reeks kon het publiek volgen hoe Steven zijn leven drastisch omgooide om zijn ecologische voetafdruk te minimaliseren. Zijn avontuur werd in meer dan vijftig landen uitgezonden. Ondertussen is hij een van de meest gevraagde sprekers in ons land. Hij publiceerde vier boeken en is een invloedrijk opiniemaker in Vlaanderen.
U bent heel welkom op donderdag 23 maart 2017  vanaf 19 uur (start v.d. show om 20 u.) in het ecocafe waar u standjes vindt van de organiserende verenigingen. Prijs vooraf 4 euro, ter plaatse 5 euro. In de prijs zit één consumptie inbegrepen.
De opbrengst van de show gaat naar de Velt-campagne 2020pesticidevrij.

Dit evenement is een samenwerking met milieuraad Zoersel, Velt Voorkempen, Natuurpunt Voorkempen, Oxfam Wereldwinkel Zoersel vzw en Samentuin deVeldstraatzoersel.